Disclaimer OnlySense

Algemeen

De inhoud op OnlySense.nl is auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om teksten en afbeeldingen te kopiëren, verspreiden of op welke manier dan ook te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van OnlySense.

We streven ernaar om onze gebruikers de meest accurate en betrouwbare informatie te bieden. Echter, we kunnen niet garanderen dat alle inhoud altijd foutloos en actueel is. We doen ons best om waardevolle informatie te delen, maar foutjes kunnen voorkomen.

Onze website dient ter algemene informatie en vervangt geen professioneel advies. Gebruik de informatie op onze website op eigen risico. Voor specifiek advies raden we aan om een expert te raadplegen.

Affiliate links

Sommige van onze artikelen bevatten affiliate links naar externe websites zoals OnlyFans zelf, Amazon of andere partners. Deze links delen wij ter informatie of als aanbeveling. Wanneer we iets buiten onze expertise aanbevelen, doen we eerst grondig onderzoek om de beste tips en aanbevelingen te bieden.

Als je een artikel via een van deze links bestelt, ontvangt OnlySense.nl een kleine vergoeding. Dit gebruiken wij om de kosten voor onze website te dekken en onze gewerkte uren te vergoeden. We hebben geen controle over de inhoud van de websites van onze affiliate partners en zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die daar wordt verstrekt.

Door OnlySense.nl te gebruiken, ga je akkoord met deze disclaimer. We behouden ons het recht voor om de inhoud van onze website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Heb je vragen of opmerkingen over deze disclaimer? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Scroll naar boven