BDSM verhalen

BDSM verhalen

Houd jij van bondage, onderdanigheid of juist vernedering? In dit artikel vind je verschillende BDSM-seksverhalen met diverse thema’s en omgevingen.

Let op: Weet wat je doet en geef duidelijk je grenzen aan, respecteer deze ook bij een ander.

Wil jij zelf een BDSM-verhaal beleven? Speel dan deze spannende online BDSM Simulator.

BDSM verhalen

Hieronder vind je verschillende unieke BDSM-verhalen. Ieder verhaal heeft bepaalde thema’s en attributen. Kies jouw favoriet uit en laat je meesleuren in de erotische BDSM-verhalen!

Disclaimer: De verhalen die je hieronder gaat lezen zijn fictief.

David en Mila in een elektriciensauto

David en Mila beleven een intense BDSM-sessie in een elektriciensauto, waarbij David de dominante rol speelt. Hij bindt Mila vast met een stroomkabel en gebruikt een leren riem om haar te prikkelen en te straffen. Na de sessie bevrijdt hij haar voorzichtig. Ze omhelzen elkaar, hun band verdiept door wederzijds respect en overgave.

Lees meer

Lotte en Mark in de kelder

Lotte daalt af naar de kelder waar Mark wacht. Ze bindt hem vast met handboeien aan een stoel en gebruikt een zweep om hem te prikkelen. Ze geniet van de macht en controle, terwijl Mark zich volledig overgeeft. Na de intense sessie bevrijdt ze hem, en ze omhelzen elkaar, hun band verdiept.

Lees meer

Anna en Lucas in een winkelmagazijn

Anna en Lucas beleven een intense BDSM-sessie in een antiekwinkelmagazijn. Anna bindt Lucas vast met touw en gebruikt een flogger om hem te prikkelen en te straffen. Na de sessie bevrijdt ze hem voorzichtig, en ze omhelzen elkaar. De ervaring verdiept hun relatie, gebaseerd op wederzijds respect en overgave.

Lees meer

BDSM seksverhaal spelen

Wil jij zelf een BDSM-verhaal spelen door middel van een seksspel? Speel dan deze BDSM Simulator waar jij de touwtjes in handen hebt over het verloop van het verhaal. Je krijgt verschillende keuzes aan het begin van het spel die het verloop van het seksverhaal zullen bepalen. Tijdens het spel kan jij verschillende acties uitvoeren bij jouw sekspartner.

Wat is BDSM?

BDSM staat voor Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, en Masochism. Het is een verzamelnaam voor een stijl in de sekswereld waarin bondage, machtsverhoudingen, fysieke beperkingen en pijnprikkels centraal staan. BDSM is een populaire stijl in het seksleven van vele mensen.

Het is belangrijk dat je bij BDSM-praktijken je grenzen aangeeft en duidelijke afspraken maakt met de ander. Behoud te allen tijde respect voor jouw partner en weet wanneer je moet stoppen.

Wat zijn BDSM verhalen?

BDSM-verhalen zijn erotische seksverhalen waarin bondage, machtsverhouding en pijnprikkels centraal staan in de seksuele handelingen.

Onderdanige OnlyFans modellen

Veel van onze OnlyFans-modellen voeren voor een klein bedrag de spannendste opdrachten voor jou uit. Bondage, blinddoeken en vernedering doen deze OnlyFans-meiden voor je. Bekijk al onze modellen en kies jouw onderdanige OnlyFans-model!

BDSM opdrachten

Probeer deze BDSM-opdrachten samen met jouw partner om de spanning in jouw seksleven te houden!

Verkenning van grenzen: Verken de grenzen van de onderdanige door bij elke gevraagde houding een extra bondage toe te voegen. Na iedere houding probeer je een nieuwe houding aan te nemen, wat steeds moeilijker wordt door de bondages.

Straf en beloning: De onderdanige krijgt een takenlijst. Bij iedere succesvol voltooide taak krijgt de onderdanige een beloning, zoals een massage. Bij iedere niet voltooide of geweigerde taak ontvangt de onderdanige een straf naar keuze.

Ontdek de heetste OnlyFans modellen!

Samen masturberen met camgirls?

Bekijk de lekkerste meiden in actie op Jerkmate!

Scroll naar boven